hits

FET KONKURRANSE

//sponset 

 

 

Hey hoi! Har dere merket hvor mørkt det har begynt å bli?? Det har jeg! Det blir mørkt kjempe tidlig på dagen!! Jeg syns det til og med er vanskelig å se noe som helst hvis jeg går ut i mørket.

I og med at det er så mørkt, har jeg vært så heldig og fått mange "Kari Traa" Reflekser fra Trygg Trafikk. 

Som de fleste kanskje vet, så er en landsdekkende organisasjon som jobber for at det skal bli minst mulige folk alvorlig skadet eller drept i trafikken.

 

 

Jeg vet jo at vi ungdommer ikke er så flinke til å bruke reflekser. Noe som er kjempeviktig! Det er veldig dumt at vi ungdommer ikke bruker reflekser så ofte! Det er jo så fort gjort at en ulykke skjer når man er ute og henger med venner, og skal over for eksempel en vei! Da er det fort gjort at man blir påkjørt! Refleks er ikke idag det kuleste man kan ha på seg når man skal ute. Men hva om vi gjorde det til det? Startet en ny "trend" hvor vi alle sammen begynner å gå med masse reflekser hver dag. Uansett om det enda er lyst eller ikke! Hadde ikke det vært kult? Å ha vært med å startet en trend?!

Jeg tok et bilde før i dag av refleksene, som jeg tenkte jeg skulle vise dere! På det bildet så ser vi hvor godt reflekser vises når vi er ute i mørket og det kommer en bil!

Kult ja?! Jeg synes iallfall det!

Nå tenkte jeg å ha en konkurranse på bloggen min hvor du kan vinne fire reflekser!! To hengerefleks + to slapwraps (sånn til å slenge rund armen).

Jeg vil trekke tre vinnere som får fire reflekser hver. Vinnerne trekkes den 1. Desember.

 

Det du må gjøre for å delta på denne konkurransen er :

1: dele dette innlegget på Facebook ( om du ikke har facebook så kan du dele det på instagram ) Når du deler det så skal du hashtagge med #RieKonk2017

2: Lik dette innlegget og legg igjen en kommentar hvor det står ditt navn på Facebook/Instagram, slik at jeg kan sjekke om du har delt dette innlegget, og slik at jeg kan kontakte deg om du vinner.

5 kommentarer

Mamma

17.11.2017 kl.18:57

Jeg vil vinne sånn refleks!

Mødre må vel ha en fordel??🙊

Marit D

17.11.2017 kl.20:33

Vi som er bittelitt eldre enn ungdommer, trenger vel og reflex.

Sindre sagosen

17.11.2017 kl.21:34

Jeg vil gjerne vinne, deler det på instagram: sindre-sagosen. Ps jeg bor i hommelvik❤

Sindre sagosen

17.11.2017 kl.21:42

Sorry skrev feil på navnet på Instagram det er sindre_sagosen

Linn Mari Vesterfjell Trustrup

18.11.2017 kl.01:00

Delt på FB😉 melder på barna jeg, Elise Viola (5) og Signe Christine (snart 4), men de har ingen FB eller Instagram.. hehe😉

Skriv en ny kommentar

rieaurora

rieaurora

14, Trondheim

Instagram: Rieaurora Snapchat: Rie1235 Facebook: Rie Aagaard

Kategorier

Arkiv