hits

STAY CLASSY PEEPZ

Annonse


Hei alle sammen! Som dere husker, så kunne jeg ikke bruke solbriller før. Det var fordi ingen solbriller passet til meg. Ingen ville sitte. Jeg ble alltid frustrert og lei meg over det. Det var rett og slett irriterende at jeg ikke kunne bruke solbriller. 

Etter operasjonen var jeg skikkelig spent. Jeg grua meg til å ta av gipsen på nesa. Jeg var redd for at solbrillene fortsatt ikke ville sitte. Jeg håper så sterkt at de ville sitte. Jeg hadde sagt til mamma og pappa at etter operasjonen var ferdig ønsket jeg meg briller fra StayClassy. Fordi de hadde jeg ønsket meg lenge, men de ville ikke passe hvis jeg kjøpte dem da. 

Jeg ble sååå glad når jeg prøvde på brillene etter jeg tok av gipsen. For de passet! Jeg ble så ufattelig glad! Det var da jeg bestemte meg for at jeg skulle ha et helt "garderobeskap" med solbriller! 

Nå er det over en måned siden jeg kom hjem, og uheldigvis er det ikke noe sol her. Bare regn. Men heldigvis, i tillegg til de tre andre solbrillene jeg fikk av mamma og pappa fra stayclassy, så fikk jeg et par solbriller til av stayclassy ! Så da har jeg i tilfellet det blir sol! Nå er jeg godt i gang med solbrilleskapet mitt! 

Hvis dere også har lyst på like kule solbriller som meg så har jeg en rabattkode til dere som dere kan bruke for å få 15% rabatt! Eller.. det gjelder jo ikke bare for solbriller da! Men alt som de har! Så det er jo kjempe kult! 

Gå innpå https://stayclassy.no og skriv inn rabattkoden Rie15 når dere skal betale!

 

7 kommentarer

Guro

08.11.2017 kl.16:06

Så flotte :) Og så flott at du endelig kan bruke solbriller :)

Charlene N. Nedrum

08.11.2017 kl.21:11

For en nydelig jente du er! har sett igjennom bloggen i din og er sååå imponert over hvor tøff og sterk du er! stå på, skjønne deg <3

rieaurora

09.11.2017 kl.14:43

Charlene N. Nedrum: Tusen takk!

Charlotte

08.11.2017 kl.21:35

Så fine de var til deg :D

du er sterk jente :D

Linn

09.11.2017 kl.20:31

Du er RÅ og en inspirasjon for andre ❤ Glem aldri å være deg selv ❤

16.01.2018 kl.12:54

skulle ønske at jeg var like sterk og selsikker som deg beundrer deg så mye!

Kristina

21.03.2018 kl.21:35

Du er en fantastisk jente! Det er så utrolig rørende å lese bloggen din. Du er en sterk og motiverende jente. Fortsett slik.

Du var faktisk med på å inspirere meg til å lage en blogg selv. Jeg håper du vil sjekke den ut og følge den og hjelpe meg videre til å bli blogger.

Du så forresten utrolig bra ut i de solbrillene! Goals!

Skriv en ny kommentar

rieaurora

rieaurora

14, Trondheim

Instagram: Rieaurora Snapchat: Rie1235 Facebook: Rie Aagaard

Kategorier

Arkiv