hits

Greier ikke stoppe å smile! / Can`t stop smiling!

Hei alle sammen!

Nå er jeg VELDIG glad ! Grunnen til at jeg er veldig glad idag er fordi, som sikkert mange av dere har sett, så er jeg i NRK igjen. Og NRK har faktisk lagt igjen link til bloggen min! Så jeg kan ikke la være å smile nå. 

Mamma og jeg har akkurat vært på MadameTussauds. Der var det skikkelig kult! Jeg tok jo selvfølgelig bilde med Adele og Michael Jackson! Jeg anbefaler å dra og sjekke ut MadameTussauds om du er i London!

Nå sitter mamma og jeg og spiser hamburger på en restaurant som heter "Five Guys". Den hamburgeren var skikkelig god! Jeg vil gi den terningkast 5. Snart skal vi sikkert dra tilbake til leiligheten. Da skal jeg slappe av og se på Netflix! 

Jeg gleder meg veldig til imorra. For da kommer noen venner til London. Eller.. de kommer i kveld, men det er så sent at det ikke er noe vits. Så imorra skal mamma og jeg møte dem! Det blir artig! Jeg gleder meg sånn!! 

-

 

Hi everybody!

Now I am VERY happy! The reason why I'm very happy today is because, as many of you probably have seen, I'm on the news ( NRK ). And NRK has actually left a link to my blog! So I can not help smiling now.

Mom and I have just been to MadameTussauds. That was really cool! Of course I took picture with Adele and Michael Jackson! I recommend going and checking out MadameTussauds if you are in London!

Now, mom and I are sitting and eating hamburger in a restaurant called "Five Guys". The hamburger was really good! I will give that dice 5. Soon we will certainly return to the apartment. Then I'll relax and watch Netflix!

I am so exited for Tomorrow. Because then some friends are coming to London. Or .. they are coming tonight, but it's so late that there's no point meeting them. So thats Why mom and I will meet them tomorrow! It will be fun! I can not wait!!
Noen dere kjenner igjen?
-
Anyone here you know about?

 

5 kommentarer

Mariann

11.09.2017 kl.17:40

Du er ei tøff jente! Masse lykke til videre med tiden etter operasjonen! :)

rieaurora

11.09.2017 kl.17:41

Mariann: Tusen takk!

Marit D

11.09.2017 kl.18:14

Ja, må bare si at nå har det endelig gått opp et lys for meg, og det lyset betyr at, desverre så er det ikke Marit som skal gjøre London utrygg med deg, denne gang. Men det kommer vel flere sjangser. Kos deg med besøket i morgen, du fortjener det. Kyss og klem

Maiken

11.09.2017 kl.18:40

Hei, måtte bare skrive etter jeg så deg på tv2 nettavisen. Så utrolig søt du er, det første jeg tenkte på når jeg så deg var at for en vakker jente. Du er super tøff, ønsker deg alt godt i livet. Stor klem

rieaurora

11.09.2017 kl.18:50

Maiken: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

rieaurora

rieaurora

14, Trondheim

Instagram: Rieaurora Snapchat: Rie1235 Facebook: Rie Aagaard

Kategorier

Arkiv