hits

Tusen takk 8b! / Thank you so much 8b!

Idag har det ikke skjedd noe mye. Mamma og jeg var en tur på Butikken og kjøpte inn litt mer mat. 
Jeg har gått rundt i dag og ventet på at lillebroren min skulle komme hjem fra leirskole! Så etterpå skal jeg skype med han! Jeg gleder meg veldig!
Jeg har gått rundt og tenkt på han i hele uka. Jeg håper han har hatt det bra! 

Idag så fikk jeg et brev i posten. Eller.. Det var jo ikke akkurat ett brev da, men flere! Fordi jeg har fått brev fra klassen min, 8b. Det var veldig koselig!
TUSEN TAKK!
Siden jeg er så vant til at folk avviser meg på grunn av utseendet, så er det ikke alltid så lett for meg å gå bort til noen å si hei. Det er veldig dumt. Det er ikke alltid like lett og få venner da. Men jeg håper jeg blir venner med flest mulig da! Det hadde vært kjempe artig!

-

Today I haven`t done so much. My mom and I went to the Grocery store and bought some more food. 
I have gone around waiting for my little brother to come home from the schooltrip! So, later I am going to skype with him! Im so exited!
I have been thinking about him the whole week. I hope he had a nice trip!

Today I got a letter in the mail. I mean.. It wasn`t just one letter though, but a lot of letters! All the letters was from my class, 8b. It was so nice of them!
THANK YOU SO MUCH!
Since that I am used to being ignored because of how I look, I find it hard to just walk up to a person I don`t know that well, and say " Hi!". That sucks.
It is not always that easy for me to get new friends. But, I hope I will get many new friends now in 8th grade. That would be just great!

Én kommentar

Marit D

08.09.2017 kl.18:05

Så koselig å få brev fra klassen. Da har du masse å lese, også kan du jo glede deg til du kommer hjem og få treffe alle. Kanskje det er noen nye der også. Jeg og har vært spent på Ask og hans leirskoleoppholg. Gleder meg til søndag for da skal jeg ordentlig presse alt han har gjort ut av han. Snakkes sikkert senere. Gla i dæ og savner deg Prinessa.

Skriv en ny kommentar

rieaurora

rieaurora

14, Trondheim

Instagram: Rieaurora Snapchat: Rie1235 Facebook: Rie Aagaard

Kategorier

Arkiv