hits

Dag 10 etter operasjonen / Day 10 after the surgery

Hei alle sammen! 
Nå har jeg akkurat skrevet noen kort for å sende i posten! Så jeg får krysse fingrene for at de kommer fram! Nå skal mamma og jeg prøve å finne veien til post kontoret. håper vi finner det! 

I rundt fem tiden idag har jeg en time hos han ene kirurgen. Forhåpentligvis skal jeg ta av gipsen på nesa idag! juhuuu! Det blir godt! Jeg får enda ikke til å åpne det ene øyet mitt da.Jeg lurer på hva vi skal spise til middag idag. Om vi skal sise ut på en restaurant eller om vi kjøper noe for å lage hjemme. Vi fant jo en stor og fin butikk ikke alt for langt borte fra leiligheten våres. Det er jo bra da! 

-

 

Hi everyone!

 Now I  just finished writing some postcards to send by mail! So I have to cross my fingers for them to come to the right place!  Now  my mother and I will try to find the way to the post office. I hope we find it!

About five o'clock today I have an appointment with one of my surgents . Hopefully he will remove the splint today! yay! That will be nice! I still can not open my eye. 
 I wonder where me and my mom are going to eat dinner today. Whether we are going out to a restaurant or if we just buy something to make at home. We found a large and nice groscery store not too far away from our apartment. That's great!

 

Én kommentar

Marit D

05.09.2017 kl.18:49

Nå er vi bra spente, på å høre nytt og hvor dere har vært i dag. Ja, jeg vet jo at dere har vært hos han spesialisten, men vi tenkte nå på noe annet spennende dere har gjort. Jeg vil på Britisk museum og se malerier og i den shopping gata, noter det bak øret,

takk

Skriv en ny kommentar

rieaurora

rieaurora

14, Trondheim

Instagram: Rieaurora Snapchat: Rie1235 Facebook: Rie Aagaard

Kategorier

Arkiv