hits

Litt sånn kaos på rommet mitt..

Når jeg var nyfødt fikk jeg en bamse. Den har jeg fortsatt og. Mange vil si at jeg er "Barnslig" og "rar" fordi jeg har en bamse enda, men selvfølgelig har jeg den bamsen. Den har vært med meg i 13 år. Når jeg var på sykehuset i London når jeg var to år. Da var den også med.  Denne gangen har jeg den også med. 

Jeg er også veldig glad og stolt over at jeg greide å ta blodprøve. Jeg fikk først på sånn krem, og spray. Etter jeg hadde hatt det på i en halvtimes tid, kom legen tilbake. Ja. " Lege" . Her i London er det ikke sykepleierne som tar sprøyter. De er det legene som gjør. 
Jeg må innrømme at det hele opplegget var ganske komisk. Legen kom inn og satte på Twenty One Pilots på spotify med full guffe. To sykepleiere kom inn. Den ene skulle hjelpe legen, imens den andre skulle vise meg en iPad for å få meg til å fokusere på noe annet. En slags fotograf kom inn for å ta bilder av meg også. Det var litt av et styr. Og oppi det hele så hørte vi ikke noe av det legen sa til oss siden musikken var for høy. Ingen hørte hverandre, så alle ble bare stående og rope " HUH?" 

Når legen stakk, så kjente jeg et LITE stikk da. Det var ganske ubehagelig, men det gikk over med en gang.
Jeg var  HELT SATT UT i flere timer, så jeg skulle ønske jeg hadde på den " Helt satt ut "  t-skjorta mi. 

God natt alle sammen! Så får jeg bare fortsette og grue meg til klokka 09:30 imorra, fordi da skjer det!

 

2 kommentarer

Så fin blogg du har! :-)

Ha en fortsatt fin dag og en strålende helg :-D

Ylva Kristin

26.08.2017 kl.10:28

Stolt av deg❤

Skriv en ny kommentar

rieaurora

rieaurora

14, Trondheim

Instagram: Rieaurora Snapchat: Rie1235 Facebook: Rie Aagaard

Kategorier

Arkiv