hits

Guns for Hands

Jeg er ikke så god på følelser, og det har jeg aldri vært, men den følelsen du får når du får vite at vennene dine ikke ønsker deg velkommen, den følelsen er rett og slett vond. Og når vennene dine ikke vil at du skal vite at de er med hverandre, det er også vondt. Det å sette igjen noen er forferdelig. Og er enda mer forferdelig når vennene dine er enige i det. 

"Im trying to sleep, but i cant when you all have guns for hands". Dette er en liten del av teksten fra "Guns for hands" av Twenty One Pilot. Det finnes sikkert noen måter å tolke den setningen på. Det gjør det, for alle her har forskjellige tanker og meninger. en det jeg tenker på når jeg leser denne setningen er at folk later som om de setter pris på deg og går rundt og later som den er vennen din, men så skyter den deg uten at du ser det. Uten at du hører det. Men ikke uten at du kjenner det, for det gjør du. Du kjenner det ikke de første dagene. Men etter de dagene har godt kjennes det forferdelig ut. Fordi de hadde skutt med ord bak ryggen din. 

Noen ganger tenker jeg at det er bedre å ikke ha venner, fordi det eneste venner gjør er å såre deg. Det eneste venner gjør er å skyte deg. Det eneste venner gjør er å få deg til å tenke at ingen liker deg, at ingen vil være med deg, at ingen bryr seg om deg, at du bare er en smule man kan knipse vekk. 

Hadde jeg det vondt når jeg ikke hadde venner? JA. Men hva hjelper det med å ha venner når du allikevel føler deg så alene? 

Jeg håper det går bedre på ungdomsskolen da. Det fortjener jeg egentlig. Etter alle de forferdelige årene på barneskolen.

- Rie Aurora

2 kommentarer

Mamma

21.08.2017 kl.00:34

Jeg synes du er rågod på følelser jeg / og ikke minst er du fantastisk god til å utrykke dem på en måte som treffer andre midt i hjertet ❤️

Siri

21.08.2017 kl.21:26

Vet du hva, Rie; gode venner behandler ikke hverandre slik. Du er veldig god til å sette ord på følelsene dine, og kanskje får det de som leser dette til å tenke seg om. ❤

Skriv en ny kommentar

rieaurora

rieaurora

14, Trondheim

Instagram: Rieaurora Snapchat: Rie1235 Facebook: Rie Aagaard

Kategorier

Arkiv