hits

Det skal så lite til for å gjøre en person glad!

Hei alle sammen! I hele går var jeg opptatt med å være med venner! Så jeg rakk dessverre ikke å blogge fordi det JEG mener da, det er at det ikke er noe vits i å blogge klokka 00:30 på natta. Men for en gangs skyld skal jeg prøve å holde meg på riktig spor,.... så jeg håper jeg ikke forvirrer dere ALT for mye nåDet jeg prøvde å si var at jeg skriver om gårsdagen min i dag! Om det gir noen mening :))

BUUUUUUUUUUUT

LET ME INTRODUCE MY FRIENDS BEFORE I START TALKING ABOUT THINGS THAT MAKE NO SENSE

Emma er hun med brunt hår og som har på den rosa kjolen. Hun er morsom, Kreativ og veldig hyggelig. Sofie er hun som står nermest meg, med blondt hår. Hun er veldig flink til å få opp humøret til andre, det virker som hun setter veldig pris på vennene sine og hun er kjempe flink i matte! Noe som jeg misunner henne skikkelig!  

 

Igår hadde jeg det kjempe moro! Det er så artig når noen venner kommer på døra og spør om jeg vil være med ut. UTEN at vi har avtalt det! Da blir jeg skikkelig glad fordi, det betyr jo at de tenkte på meg og ville ha meg med! :D  

Jeg, Sofie og Emma dro først en liten tur til stranda. Når vi var der var det kjempe fint der! Det var litt kaldt da...Men jajaa... vi måtte jo bare ta noen bilder på den fantastiske, ikke så fantastiske stranda vanligvis. MAN MÅ JO DET DA! Det skjønner jo sikkert mesteparten. hehe.
Her er to av bildene som Emma tok av meg :

 

Etter vi var på stranda så måtte Emma hjem en tur. Jeg ble med Sofie hjem og hjalp henne å renske jordbær slik at vi kjappere kunne finne på noe annet! Når vi var ferdig så tenkte vi å stikke innom Emma, men da så vi Emma som kom løpende bortover veien mot oss. Vi tok på oss badetøy og gikk å badet.

HJELP!!! Det var IIIIIIIISKALDT! Så nedi vannet ble vi ikke lenge!.... for å si det sånn!

Håper dere hadde en SUPER dag igår! For det fortjener ALLE SAMMEN! 

Jeg så forresten en del på youtube igår, så jeg fant en veldig artig youtuber som dere virkelig burde sjekke ut! Og det er en spesiell video som jeg syns var skikkelig fin, så jeg legger igjen linken nedenfor her! Oooog..... Jeg legger til linken til intervjuet fra NRK Supernytt.

Og siden noen hadde spurt om det så legger jeg også igjen linken til intervjuet mitt med NRK :)

Youtube videoen: https://www.youtube.com/watch?v=EJfDDb2tMLQ&t=0s

NRK intervjuet: https://www.nrk.no/trondelag/vil-operere-ansiktet-fordi-ho-ikkje-likar-utsjanaden-sin-1.13598506

NRK Supernytt: http://nrksuper.no/super/supernytt/2017/07/17/rie-13-er-lei-av-at-alle-stirrer/

Nå sitter sikkert Sofie på flyet på vei til Kreta, så hun får sikkert ikke til å lese dette før hun er framme, men jeg ønsker henne en super tur! 

2 kommentarer

Elevele

04.08.2017 kl.23:41

Så koselig å være sammen med venner :)

Mamma

05.08.2017 kl.16:30

Det er viktig med venner.

Man trenger ikke så mange heller.

Det kan være nok med en veldig god en.

Jeg tror, og vet, at du er en veldig god venn.

Heldig er den som har deg som sin venn <3

Skriv en ny kommentar

rieaurora

rieaurora

14, Trondheim

Instagram: Rieaurora Snapchat: Rie1235 Facebook: Rie Aagaard

Kategorier

Arkiv