hits

Voksne folk trenger ikke alltid å ha så mye bedre og fornuftigere ting å si enn barn har.

Jeg hadde et viktig budskap. Et viktig budskap om at det ikke er MEG som er problemet, men for å si det rett ut er det andre. Selvfølgelig ikke ALLE andre! Det eeeer så mange flotte og fantastiske mennesker som har skjønt at ALLE er Unike, som har skjønt at det ikke finnes en fasit for mennesker som man kan bla i for å jukse på prøven. 

Jeg reagerte litt på noen kommentarer fra voksne under NRK - saken. De hadde ikke skjønt hva jeg mente i det hele tatt. De trodde tydeligvis at de var sånne "bedrevitere" som visste hva jeg mente og tenkte og som kunne sammenligne operasjonen min med silikon i puppene. 

En sa at hun jobber med utvikslingshemmede ( Helt Unike, fantastiske, personer som alle oss andre, ville jeg ha kalt det da ) og siden hun hun jobber med det så visste hun hvordan det er å bli glodd så mye på. Men, selvfølgelig vet hun ikke hvordan det er? Hun er jo ikke en av de personene som faktisk må takle sånn, selv om det dessverre er SÅÅÅ mange flotte mennesker som MÅ takle og gjennomgå det.

Noen mente det at "Skjønnhet kommer innenfra" er en klisje. Det er det slett ikke. Skjønnhet kommer innenfra! Skjønnhet kommer innenfra og sprer seg helt til det ytterste utenfra. Skjønnhet er hvordan vi mennesker er på. Skjønnhet er alt rundt oss. TIL OG MED DET VI IKKE SER. 

5 kommentarer

Sondre Sumstad

14.07.2017 kl.21:57

Syntes du er kjempe tøff jeg. Stå på videre, så håper jeg det blir lettere med årene for deg.

Riktig god sommer. Takk for at du velger og vise hvor tøff du er. Mange som trenger forbilder.

Du er et av mine forbilder =)

Astrid

14.07.2017 kl.23:16

Rie, takk for en flott blogg, deg vil jeg gjerne følge.

Du har reflekterte meninger som det står stor respekt av. Er spent på London reisa di. Lykke til når det blir.

Mvh Astrid

Bjørn Bjørnsson

15.07.2017 kl.08:01

Hei Rie. Det er helt sant at vi såkalt voksne sjeldnest vet bedre enn de unge. Ellers hadde ikke verden hatt de problemene den har i dag! Jeg har hørt på deg og synes du er veldig talentfull. Vi er alle født forskjellige, selv om vi er ganske like som nyfødte. For meg har det hjulpet veldig å bruke min livserfaring til å skrive både melodier og tekster. Jeg er av den oppfatning at mye flere burde gjøre det. Jeg er helt overbevist om at du også kan. Og ingenting er jo morsommere enn å stå på scenen og fremføre sine egne låter. Det skal jeg nå gjøre for første gang i en alder av nøyaktig 62 år i dag!!! Men bedre sent enn aldri. Når man skriver om egne livserfaringer gir man mye til andre, samtidig som man føler at man har noe å bidra med selv p.g.a. at man er den man er:-) Jeg heier på deg:-)

Øyvind

15.07.2017 kl.15:06

Den vet best hvor skoen trykker, som har den på. "Jeg vet hvordan du har det" er en ganske teit ting å si uansett, spesielt når du ikke engang har opplevd/opplever det du snakker om. Jaja. Hurra for at du er åpen :) .

Marit D Lyngstad

15.07.2017 kl.22:29

Rie, ingen som du, DU er tøffere enn toget 💟

Skriv en ny kommentar

rieaurora

rieaurora

14, Trondheim

Instagram: Rieaurora Snapchat: Rie1235 Facebook: Rie Aagaard

Kategorier

Arkiv