hits

Det er bra å jobbe hardt!

Heyy alle sammen!

Som dere husker så skrev jeg et innlegg her for ikke så veldig lenge siden om folk som peker og stirrer m.m. Etter det innlegget har det vært aviser som har villet snakke med meg og! til og med NRK vil snakke med meg! Det har vært sykt artig da! Nå er det sinnsykt mange som har hørt om meg. Men, alt dette her er jo SÅ bra!! Det er jo sikkert noen andre med en eller annen diagnose som jeg hjelper veldig med det å vise at den ikke er den eneste. Og så får jeg jo sikkert flere til å tenke seg litt om. 

4 kommentarer

Erik

14.07.2017 kl.08:00

Fint skrevet om deg på NRK! Kjempefint at du står frem og forteller om det å være litt annerledes. Stå på, og lykke til med musikken!

Erik

14.07.2017 kl.10:07

Hei, Rie! Jeg har nettopp lest om deg på sidene til NRK, og ville egentlig bare gi deg en skikkelig god internett-klem og en sommerhilsen. Du virker som en veldig flink og oppegående jente, og jeg ønsker deg absolutt alt godt for fremtiden. Fortsett med alt det som gir deg glede, og prøv å ikke høre på teite kommentarer. Dette skal gå bra :-) Ha en riktig god sommer!

Danny

14.07.2017 kl.11:03

Hei Rie! Jeg leste om deg på NRK faktisk, og ble nysgjerrig på bloggen din. Såå utrolig kult av deg å stå frem med en diagnose slik som du har gjort, modig og tøft gjort! Husk alltid én ting, de aller fleste av oss har sine plager, enten det er på innsiden eller utsiden, men det gjør oss ikke mindre verdt av den grunn, faktisk gjør det oss mer unike og mer verdt enn noe annet! Det å leve med en sykdom som påvirker utseendet kan være tøft, man har sine nedturer og selvtilliten får seg en joggetur iblant. Men så er det tanken på alt det man har... musikken,vennene sine, det å kunne spise god mat, oppleve ting og leve ut seg selv og drømmene sine.Det er jo det som betyr noe! Så stå på, Rie, du har masse å by på av deg selv, du er en nydelig person og du har mange som setter umåtelig pris på deg.Fortsett bloggingen og ha en super helg :) Klemmer

GK

14.07.2017 kl.14:27

Hei! Leste om deg på tv2.no

Ville berre sei at eg syns du er heilt nydelig, akkurat slik som du er. Spennande at du vil til Liverpool, ein av mine absolutte favorittbya. Der vil du garantert trives! Heier på deg 🙂

Skriv en ny kommentar

rieaurora

rieaurora

14, Trondheim

Instagram: Rieaurora Snapchat: Rie1235 Facebook: Rie Aagaard

Kategorier

Arkiv